Legfrissebb bejegyzések

Vega szakácsot és vendégház működtető vezetőt, önkénteseket várunk!

A Biofalu vendéház keres máriahalmi ottlakással „ kulcsembereket”.

Mind a két feladat intenzív jelenlétet feltételez, sok kihívással, élménnyel, fejlődési lehetőséggel. A Hely és a csoportok energiái is az állandó változást segítik… A Biofalu valami új élet kísérletezéséről, támogatásától, az ezzel kapcsolatos átalakulásokról szól. Annál élvezetesebb az itteni élet, minél közelebb áll a szenvedélyedhez… Olyanokat várunk, akiknek örömforrás az amit itt találnak, ill. amiben ehhez hozzájárulnak.

A szakács feladata, hogy izgalmas vega menüt főzzön, koordinálja az előkészítő munkát, beszerzést, figyelje a visszhangját. Kísérletezze az egészséges étkezés és a vendégek szokásai közötti utat.
Igyekszünk egyszerű, természetes alapanyagokból és természetközeli módszerrel főzni. A vendégek nem feltétlenül vegetáriánusok, de többségében útkeresők. Időnként érdeklődnek az új főzésről is, tehát előnyös a kommunikációs készség és az éber jelenlét.

(more…)

Biofalu 2011 előtt: állapotkép és blog

Általános helyzetkép

A külvilágban egyre erősebbek az energiák: világ pénzügyi nehézségek, kiszivárogtatások mint az igazság megismerése felé való haladás, szélsőséges természeti jelenségek, belpolitikai koncentráció…
Ezekkel párhuzamosan egyre több ismeretterjesztő anyag jelenik meg ami egy szebb világ alapjairól beszél. Izgalmas hallani az új tiszta és bőséges energia közeledéséről, a régi civilizációk nálunk fejlettebb tudásáról, a pénzzel kapcsolatos hiedelmeinkről, a népesség kis részének tudatosodásáról, a megtisztulást segítő bolygóállásokról, saját belső ébredésük útján járók összefogásának szükségességéről, a kvantumtudományok új felismeréseiről, a Föld mint élőlény átalakulásáról…

(more…)